fbpx

HSP Coaching

“Een HSP die zo diep voelt,
voelt ook  wanneer het tijd is voor iets anders.”

Een voorproefje van wat jou te wachten staat!

Je herkent hoogsensitiviteit bij jezelf? Wat goed dat je je hier bewust van bent! 

Dit kan een absolute meerwaarde in jouw leven én dat van anderen betekenen. Een essentiële voorwaarde is wel dat je leert omgaan met de valkuilen waar je als HSP mogelijk tegenaan loopt:

Indien je jezelf in 3 of meer van de bovenstaande voorbeelden herkent, of zelf nog enkele andere worstelingen ervaart, is het raadzaam om hiermee verder aan de slag te gaan!

1
Dagen transformatie
1
Tevreden coachees
1
Modules

“Overdenken kan de mooiste dingen kapot maken.

Denk daar maar eens niet over na.”

Wat levert samenwerken met Cathy op?

Zou het niet fijn zijn om weer optimaal te kunnen genieten van de meest mooie facetten van je persoonlijkheid in plaats van telkens in oude patronen te hervallen?

Om je leven weer meer kwaliteit, levensvreugde en energie te bieden, dien je het jezelf te gunnen om je mindset een kickstart te geven. Je onderbewustzijn heeft slechts 90 dagen nodig om een nieuw concept te aanvaarden als jouw huidige realiteit. Dit transformatieproces hoef je niet alleen door te maken. We werken samen aan het zetten van die volgende stap richting jouw intens geluk.

Het resultaat?

Je ervaart innerlijke rust, waardoor lichaam en geest in balans zijn.
Je neemt je eigen ruimte in door te stralen vanuit een diep vertrouwen.

Wat ga je ontdekken en doen tijdens het traject 'HSP als Kracht' in de Cathy Spaas Academy?

Nadat ik meer dan 100 mede-hsp’s zowel in groep, als individueel gecoacht had, ben ik het groeiproces onder de loep gaan nemen om te kijken hoe ik dit het beste kon samenvatten in een overzichtelijk model. Hieruit is het Claim-your-Shine model ontstaan.
 
Dit model demonstreert mijn methode naar transformatie en toont heel duidelijk hoe we daarbij een sterk fundament leggen vanuit de 4 V’s:
 
1. Veiligheid
2. Vertrouwen
3. Verbinding
4. Ver-Lichting
• Ga je vaak over je grenzen heen om anderen tevreden te stellen?
• Houden anderen geen rekening met je? 
• Zoek je bevestiging dat je het goed doet, maar komt die niet (of komt het dan niet binnen)?
 
 
In het blok veiligheid gaan we terug naar de basis. Je ervaart doorheen dit proces zelf wat het is om weer goed in je vel zitten, er helemaal te mogen zijn en te voelen dat je goed genoeg bent.

Het blok vertrouwen leert je hoe je rust brengt in je hoofd. We werken samen aan het loslaten van oude patronen en ongunstige gedachten, zodat jij diep in je kern voelt dat alles goed komt en je mag ontspannen. Jij staat weer met vertrouwen in het leven.

Tijdens het blok verbinding maak je de weg naar binnen. Je komt terug tot je eigen kern, waardoor je heel duidelijk aanvoelt wie jij bent en wat je nodig hebt. Met als gevolg dat het steeds makkelijker wordt om trouw te blijven aan jezelf en anderen ook de ruimte te geven die zij nodig hebben om zichzelf te zijn.

Het blok Ver-Lichting leert je om lichter in het leven te staan. Hier leer je om de zwaarte om te buigen naar een aangenamere ‘state of mind’. Zo kan je veel meer drukte en stress aan, zonder je voortdurend overweldigd te voelen. 

Meer over Cathy

Cathy Spaas is gediplomeerd coach voor hoogsensitieve personen. Het is haar missie om levens te raken. Dat doet ze door hoogsensitieve vrouwen te helpen, die heel bewust kiezen voor een krachtig leven. Het verlangen om op zulk hoog niveau voor anderen van waarde te zijn, brandt diep bij Cathy. Ze heeft lang gestruggeld en vond nauwelijks tools om te leren omgaan met haar hoogsensitiviteit en oprecht gelukkig te zijn met zichzelf. Sinds haar dat wel gelukt is en ze dit al jaren weet aan te houden, wilt ze niets liever dan deze kostbare schat te delen met gelijkgestemden.

Zelf genoot Cathy thuis een rijke voedingsbodem aan zelfontwikkeling. Ook het ondernemen zit haar in het bloed. Toch heeft ze niet altijd kunnen stralen zoals ze dat nu doet. “Ik wist wel wat ik moest doen, maar ik kreeg het niet toegepast.”; bekent ze.

“Iets weten en iets leven, is ver van hetzelfde.”

Cathy herinnert zich nog goed hoe het voelde om niet lekker in haar vel te zitten. Vaak zocht ze verlichting in haar liefde voor dieren, of verstopte ze zichzelf achter suiker en alcohol. Telkens namen de oude patronen weer de bovenhand. “Gelukkig heb ik daarna ontdekt hoe je dit kan ombuigen. Nu voel ik me supergoed vanuit het diepste van mijn kern. En dat gun ik iedereen, dus die kennis moet ik gewoon delen.”; straalt ze.

Cathy coacht gelijkgestemden via haar Cathy Spaas Academy, daarnaast zorgt ze voor haar gezin, schrijft ze aan haar eigen boek en geeft ze op regelmatige basis lezingen waarmee ze telkens weer nieuwe mensen weet te bereiken en inspireren.

“Cathy Spaas oordeelt niet. Waarom zou jij dat dan doen?”

Frequently Asked Questions

Wel, ik ben deze trajecten begonnen met enkel live groepen, waarbij we tweewekelijks samenkwamen om de kennis van het proces stap voor stap te doorlopen. Nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat hetgeen besproken werd, voor een stuk werd opgenomen en de rest wordt vergeten. Je kan maar in je opnemen waar je nu klaar voor bent.  Nu ik alles met video’s heb opgezet per module, kan je deze zo vaak herbekijken als je wilt, waardoor je de input weer op een veel dieper niveau kan laten binnenkomen. Ook is het super fijn om achteraf de video’s erbij te kunnen nemen, wanneer je merkt dat je tegen een bepaalde situatie aan loopt en dat het thema van module 4 jou er bijvoorbeeld bij zou kunnen helpen. Dan zit je zo weer in de juiste energie en kan je veel sneller verder. 

Zelf verkies ik dus online. Minder prikkels door onderweg te zijn, minder tijdverlies en meer impact op de lange termijn!
 
Meer informatie? Raadpleeg zeker ook de tabel hierboven die het online coaching traject vergelijkt met klassieke begeleiding!

Ik ben zelf helemaal niet zo goed met computers. Je mag dus gerust zijn dat dit programma echt eenvoudig is opgebouwd. Je krijgt een link waar je mee kan inloggen om zo de video’s te bekijken. Dit staat allemaal heel duidelijk module per module opgezet. Om bij de coaching calls in de community aanwezig te kunnen zijn, ontvang je alle nodige informatie per mail. Ook dat is volledig gebruiksvriendelijk voor iedereen!

Euhm… We hebben het hier over een heus transformatieproces…

Natuurlijk investeer je tijd in jezelf. Gelukkig bouwen we dit gaandeweg op en werk ik met korte en krachtige oefeningen. Ondanks dat er bewezen is dat mediteren werkt, zit ik zelf ook niet graag een uur stil. Dit programma is er echt op gericht dat je het met een drukke job, een gezin en een goed sociaal leven of hobby’s perfect kan combineren.
 
Het is juist de bedoeling dat je de tools leert toepassen tijdens de drukte van alledag. Het is dus niet nodig om 3 maanden vrij te nemen hiervoor of op sabbat te gaan. Zo werkt het “echte” leven nu ook eenmaal niet. 

Dus ja, je dient er tijd voor vrij te maken, maar veel oefeningen zijn ook juist zo opgebouwd dat je ze tijdens een gesprek à la minute kan toepassen. Je plukt er dus direct de vruchten van, waardoor je veel meer balans en draagkracht ervaart.

Je krijgt 13 modules om concreet mee aan de slag te gaan. Een week per module is perfect haalbaar, maar je kan af en toe een paar dagen of een week langer nemen om een bepaald thema dieper te laten binnenkomen of wanneer je het even extra druk hebt bijvoorbeeld.

Je krijgt levenslang toegang tot de Cathy Spaas Academy (het online leerplatform), dus op zich doe je er zo lang over als je wilt. Om uitstelgedrag voor te zijn, heb ik daarom een tijdslimiet van 6 maanden op de community gezet. Zo heb je een stok achter de deur om je modules door te nemen en bij de coaching calls te zijn om persoonlijke feedback te krijgen en juist met jouw stuk geholpen te worden.
 
Deze calls zijn zo waardevol, dat je ze niet wilt missen voor jouw groeistappen en de motivatie hebt om door te zetten wanneer het even wat moeilijker wordt. Daar dient de hele community juist voor. Je vindt er herkenning, een soort van thuiskomen, steun bij elkaar én superveel waarde tijdens de coaching calls. Gewoonlijk doorloop je het traject makkelijk op 4 maanden, dus 6 maanden en minstens 24 coaching calls zijn meer dan voldoende om er op je eigen tempo doorheen te groeien.

Gewoonlijk gebeurt de betaling van deze investering in jezelf in 1 keer voor aanvang van het traject. Deze investering is het meest voordelig en is € 4235,00 incl BTW. 

Om het nog laagdrempeliger te maken, zodat het programma echt voor iedereen toegankelijk is, kan je het nu ook in 6 termijnen van € 810,70 (incl BTW en kleine meerprijs) betalen. Hierbij krijg je dus 6 maanden de tijd om de totaalinvestering op te splitsen en misschien geeft dat je net de ademruimte die je nodig hebt om toch te kunnen starten. Het gaat hier namelijk niet om mijn bankrekening, wel om jouw groei.

Ik snap het, je hebt waarschijnlijk net als ik al zoveel geprobeerd, dat je er bijna niet meer in durft geloven dat dit nu wèl voor je zal werken. Ik kan alleen dit zeggen: 

‘Het traject werkt wanneer jij dat doet.’

We hebben met 100’en andere Hsp’s schitterende resultaten gecreëerd en het ‘Claim-your-Shine model’ heeft ondertussen bewezen te werken. Alleen kan ik je al de tips en tools van de wereld geven, maar als jij besluit er niets mee te doen (voor welke reden dan ook), dan gaat het niet voor je werken.
 
En je weet dat het toepassen juist jouw valkuil is. Daarom dat dit traject ook precies zo is opgebouwd om je hierbij te ondersteunen. Daarom heb je mij als stok achter de deur om je bij de hand te nemen wanneer het even niet zo goed lukt. Want die momenten gaan er komen. Dat hoort nu eenmaal bij een groeiproces.
 
De enige garantie die ik je kan geven, is dat het werkt wanneer jij dat doet en dat ik nog nergens anders zo’n uitgebreid aanbod ben tegengekomen dat je juist al de tools aanbiedt die je er net voor nodig hebt om het in de praktijk te brengen en écht te gaan toepassen.
 
Dat was namelijk één van mijn eigen valkuilen, dus zo ben ik het traject ook van A tot Z gaan uitwerken. Het toepassen is de enige manier om iets te kunnen veranderen in je leven, dus daar staat het programma ook voor.

Wel, ik ga je echt aan het werk zetten. Ik heb huiswerk uitgewerkt dat je bij iedere module kan maken, samen met de (korte) oefeningen en handige tools die je erbij krijgt. Dit helpt je weer om je focus bij het thema van de module in kwestie te houden en om de materie diepgaand te ervaren en toe te passen. Zo beweeg je een stuk makkelijker doorheen het proces van groei.

Want waarom zouden we het als zwaar en vermoeiend moeten beleven, als er leukere manieren zijn om ons iets eigen te maken?
En dat geef ik je met het huiswerk en de oefeningen op een frisse manier mee.

Je kan het hele programma van op je laptop, tablet of gsm volgen.

Zolang je internetverbinding hebt, ben je vertrokken.
 

Wekelijks komt er een module vrij. Dat wilt niet zeggen dat je ze iedere week MOET volgen, maar dat je ze eerder niet kúnt bekijken. Dit werd zo opgebouwd, omdat het programma er juist voor staat dat je het geleerde ook echt in je dagelijkse leven kunt toepassen. Daarom heb je minstens een week nodig om de oefeningen en de tools uit de module diepgaand te ervaren. En dan ben je weer klaar voor die volgende stap. 

Opzet traject 'HSP als Kracht'

Heb je al verschillende stappen gezet en wil je nu écht vooruit? Ben je getriggerd naar meer?
Ben je klaar met excuses en vingerwijzen en wil je actief aan de slag met jezelf?

Jouw investering: € 3500,00 excl btw

*betalen in termijnen is ook mogelijk, jouw investering is dan 6 termijnen gespreid over 6 maanden van € 670,- p.m. excl btw