fbpx

HSP Artist Coaching

“Een HSP die zo diep voelt,
voelt ook  wanneer het tijd is voor iets anders.”

Een voorproefje van wat jou te wachten staat!

Je herkent jezelf als HSP? Wat goed dat je je hier bewust van bent!

Dit kan een absolute meerwaarde zijn. Een essentiële voorwaarde is wel dat je leert omgaan met de valkuilen waar je als hoogsensitief artiest mogelijk tegenaan loopt:

Indien je jezelf in 3 of meer van de bovenstaande voorbeelden herkent, of zelf nog enkele andere worstelingen ervaart, is het raadzaam om hiermee verder aan de slag te gaan!
Maanden support
0
Tevreden coachees
1
Modules
1

“Overdenken kan de mooiste dingen kapot maken.

Denk daar maar eens niet over na.”

Wat levert samenwerken met Cathy op?

Zou het niet fijn zijn om weer optimaal te kunnen genieten van de meest mooie facetten van je persoonlijkheid in plaats van telkens in oude patronen te hervallen?

Om je leven weer meer kwaliteit, levensvreugde en energie te bieden, dien je het jezelf te gunnen om je mindset een kickstart te geven. Je onderbewustzijn heeft slechts 90 dagen nodig om een nieuw concept te aanvaarden als jouw huidige realiteit.

Dit transformatieproces hoef je niet alleen door te maken. We werken samen gedurende 6 maanden richting jouw intens geluk. Zodat ook jij weer levensvreugde, energie en pure kracht in jezelf voelt.

Het resultaat?

Stel jezelf even voor terwijl je rust in je lichaam ervaart.

Body en mind zijn in balans.

Je voelt je lekker in je vel en je straalt vol vertrouwen.

Je hebt jezelf volledig de toestemming gegeven om jezelf te mogen zijn en dat voel je in iedere vezel van je lijf stromen.

Je mag er helemaal staan en je voelt je diep gelukkig. Je creativiteit stroomt onbeperkt en jij staat ongeremd in het leven.

Dat is wat je gaat ontdekken in dit proces.

Wat ontdek je tijdens het traject 'HSP als Kracht' in de Cathy Spaas Academy?

Vanuit dit model zie je hoe we samen werken naar een krachtige transformatie, zodat je geholpen bent op de lange termijn. Geen quick fix of gouden pil, maar echt aan de slag gaan door een sterk fundament te leggen vanuit de 4 V’s:
 
1. Veiligheid
2. Vertrouwen
3. Verbinding
4. Ver-Lichting

 
• Ga je vaak over je grenzen heen om anderen te pleasen?
• Houden anderen weinig rekening met je? 
• Zoek je bevestiging dat je het goed doet, maar komt die niet (of komt het niet binnen)?
 
In het onderdeel veiligheid werken we samen zodat jij goed in je vel gaat zitten, leert luisteren naar je eigen kern en voelt dat je goed genoeg bent.
 

De mallemolen geraakt dan niet meer stil en dat kan soms leiden tot angststoornissen. 

Het thema vertrouwen leert je om rust te brengen in je hoofd. We werken samen aan het loslaten van oude patronen en ongunstige gedachten, zodat jij diep in je kern voelt dat alles goed is en je mag ontspannen. Jij staat weer vol vertrouwen in het leven.

 

We gaan er zo in op hoe anderen zich voelen, dat we de verbinding met onszelf verliezen.

Tijdens het thema verbinding maak je de weg naar binnen. Je komt terug tot je eigen kern, waardoor je heel duidelijk aanvoelt wie jij bent en wat je nodig hebt.

Zo wordt het steeds makkelijker om trouw te blijven aan jezelf en van daar uit diepere verbindingen met anderen te ervaren.

Dit merk je wanneer je zelfs de kleine dingen als een ‘moeten’ ervaart. Tijdens het onderdeel Ver-Lichting ontdek je hoe je deze zwaarte om kan buigen naar een aangenamere, meer werkbare ‘state of mind’.

Zo kan je veel meer druk en stress aan zonder je voortdurend overweldigd te voelen. Je creativiteit krijgt weer de kans om vrij te stromen, vanuit speelsheid en plezier, niet omdat het “moet”.

Meer over Cathy

Cathy is de vrouw van Jelle, mama van Eden, zot van dieren én hoogsensitief. Ze houdt van een stevige portie humor en maakt graag plezier. Omdat ze zelf lang heeft gestruggled met de valkuilen van haar hoogsensitiviteit, voelde ze zich erg onzeker en met momenten aardig eenzaam.

Nu is het haar missie om levens te raken. Dat doet ze door hoogsensitieve artiesten te helpen, die heel bewust kiezen voor een krachtig leven. Het verlangen om op zulk hoog niveau voor anderen van waarde te zijn, brandt diep bij Cathy.

In haar eigen groeiproces vond ze nauwelijks tools om te leren omgaan met haar hoogsensitiviteit en oprecht gelukkig te zijn met zichzelf. Sinds haar dat na een lange zoektocht wel gelukt is, doet ze niets liever dan deze kostbare schat te delen met gelijkgestemden.

Zelf genoot Cathy thuis een rijke voedingsbodem aan zelfontwikkeling. Topsport en ondernemen zit haar in het bloed. Toch heeft ze niet altijd kunnen stralen zoals ze dat nu doet. “Ik wist wel wat ik moest doen, maar ik kreeg het niet toegepast.”; bekent ze.

“Iets weten en iets leven,

is ver van hetzelfde.”

Cathy herinnert zich nog goed hoe het voelde om niet lekker in haar vel te zitten. Vaak zocht ze verlichting in haar liefde voor dieren, of verstopte ze zich achter verdoving, zoals suiker of alcohol. Telkens namen de oude patronen weer de bovenhand. “Gelukkig heb ik daarna ontdekt hoe je dit kan ombuigen. Nu voel ik dat ik de wereld aankan vanuit het diepste van mijn eigen kern. Dat gun ik iedereen, dus die kennis moet ik gewoon delen.”; straalt ze.

Cathy coacht gelijkgestemden via de Cathy Spaas Academy. Daarnaast geniet ze van haar gezin, schrijft ze aan haar eigen boek, komt ze op radio en televisie en geeft ze regelmatig lezingen waarmee ze telkens weer nieuwe mensen weet te inspireren.

“Cathy oordeelt niet over jou.

Waarom zou jij dat dan wel doen?”

Frequently Asked Questions

Wel, ik ben deze trajecten begonnen met enkel live groepen, waarbij we tweewekelijks samenkwamen om de kennis van het proces stap voor stap te doorlopen. Nu moet ik heel eerlijk zeggen, dat hetgeen besproken werd, voor een stuk werd opgenomen en de rest wordt vergeten. Je kan maar in je opnemen waar je nu klaar voor bent.  Nu ik alles met video’s heb opgezet per module, kan je deze zo vaak herbekijken als je wilt, waardoor je de input weer op een veel dieper niveau kan laten binnenkomen. Ook is het super fijn om achteraf de video’s erbij te kunnen nemen, wanneer je merkt dat je tegen een bepaalde situatie aan loopt en dat het thema van module 4 jou er bijvoorbeeld bij zou kunnen helpen. Dan zit je zo weer in de juiste energie en kan je veel sneller verder. 

Zelf verkies ik dus online. Minder prikkels door onderweg te zijn, minder tijdverlies en meer impact op de lange termijn!
 
Meer informatie? Raadpleeg zeker ook de tabel hierboven die het online coaching traject vergelijkt met klassieke begeleiding!

Ik ben zelf helemaal niet zo goed met computers. Je mag dus gerust zijn dat dit programma echt eenvoudig is opgebouwd. Je krijgt een link waar je mee kan inloggen om zo de video’s te bekijken. Dit staat allemaal heel duidelijk module per module opgezet. Om bij de coaching calls in de community aanwezig te kunnen zijn, ontvang je alle nodige informatie per mail. Ook dat is volledig gebruiksvriendelijk voor iedereen!

Euhm… We hebben het hier over een heus transformatieproces…

Natuurlijk investeer je tijd in jezelf. Gelukkig bouwen we dit gaandeweg op en werk ik met korte en krachtige oefeningen. Ondanks dat er bewezen is dat mediteren werkt, zit ik zelf ook niet graag een uur stil. Dit programma is er echt op gericht dat je het met een drukke job, een gezin en een goed sociaal leven of hobby’s perfect kan combineren.
 
Het is juist de bedoeling dat je de tools leert toepassen tijdens de drukte van alledag. Het is dus niet nodig om 3 maanden vrij te nemen hiervoor of op sabbat te gaan. Zo werkt het “echte” leven nu ook eenmaal niet. 😉
 
Dus ja, je dient er tijd voor vrij te maken, maar veel oefeningen zijn ook juist zo opgebouwd dat je ze tijdens een gesprek à la minute kan toepassen. Je plukt er dus direct de vruchten van, waardoor je veel meer balans en draagkracht ervaart.

Je krijgt 13 modules om concreet mee aan de slag te gaan. Een week per module is perfect haalbaar, maar je kan af en toe een paar dagen of een week langer nemen om een bepaald thema dieper te laten binnenkomen of wanneer je het even extra druk hebt bijvoorbeeld.


Je krijgt levenslang toegang tot de Cathy Spaas Academy (het online leerplatform), dus op zich doe je er zo lang over als je wilt. Om uitstelgedrag voor te zijn, heb ik daarom een tijdslimiet van 6 maanden op de community gezet. Zo heb je een stok achter de deur om je modules door te nemen en bij de coaching calls te zijn om persoonlijke feedback te krijgen en juist met jouw stuk geholpen te worden.
 
Deze calls zijn zo waardevol, dat je ze niet wilt missen voor jouw groeistappen en de motivatie hebt om door te zetten wanneer het even wat moeilijker wordt. Daar dient de hele community juist voor. Je vindt er herkenning, een soort van thuiskomen, steun bij elkaar én superveel waarde tijdens de coaching calls. Gewoonlijk doorloop je het traject makkelijk op 4 maanden, dus 6 maanden en minstens 24 coaching calls zijn meer dan voldoende om er op je eigen tempo doorheen te groeien.

Gewoonlijk gebeurt de betaling van deze investering in jezelf in 1 keer voor aanvang van het traject. Deze investering is het meest voordelig en is 35.000,- excl BTW. 

 
Het is ook mogelijk om in 6 termijnen van 6.500,- (excl BTW) betalen. Hierbij krijg je dus 6 maanden de tijd om de totaalinvestering op te splitsen en misschien geeft dat je net de ademruimte die je nodig hebt om toch te kunnen starten. Het gaat hier namelijk niet om mijn bankrekening, wel om jouw groei.

Ik snap het, je hebt waarschijnlijk net als ik al zoveel geprobeerd, dat je er bijna niet meer in durft geloven dat dit nu wèl voor je zal werken. Ik kan alleen dit zeggen: 

‘Het traject werkt wanneer jij dat doet.’

We hebben met 100’en andere Hsp’s schitterende resultaten gecreëerd en het ‘Claim-your-Shine model’ heeft ondertussen bewezen te werken. Alleen kan ik je al de tips en tools van de wereld geven, maar als jij besluit er niets mee te doen (voor welke reden dan ook), dan gaat het niet voor je werken.
 
En je weet dat het toepassen juist jouw valkuil is. Daarom dat dit traject ook precies zo is opgebouwd om je hierbij te ondersteunen. Daarom heb je mij als stok achter de deur om je bij de hand te nemen wanneer het even niet zo goed lukt. Want die momenten gaan er komen. Dat hoort nu eenmaal bij een groeiproces.
 
De enige garantie die ik je kan geven, is dat het werkt wanneer jij dat doet en dat ik nog nergens anders zo’n uitgebreid aanbod ben tegengekomen dat je juist al de tools aanbiedt die je er net voor nodig hebt om het in de praktijk te brengen en écht te gaan toepassen.
 
Dat was namelijk één van mijn eigen valkuilen, dus zo ben ik het traject ook van A tot Z gaan uitwerken. Het toepassen is de enige manier om iets te kunnen veranderen in je leven, dus daar staat het programma ook voor.

Wel, ik ga je echt aan het werk zetten. Ik heb huiswerk uitgewerkt dat je bij iedere module kan maken, samen met de (korte) oefeningen en handige tools die je erbij krijgt. Dit helpt je weer om je focus bij het thema van de module in kwestie te houden en om de materie diepgaand te ervaren en toe te passen. Zo beweeg je een stuk makkelijker doorheen het proces van groei.

 
Want waarom zouden we het als zwaar en vermoeiend moeten beleven, als er leukere manieren zijn om ons iets eigen te maken? 😉 
En dat geef ik je met het huiswerk en de oefeningen op een frisse manier mee.

Je kan het hele programma van op je laptop, tablet of gsm volgen.

Zolang je internetverbinding hebt, ben je vertrokken.
 
Wekelijks komt er een module vrij. Dat wilt niet zeggen dat je ze iedere week MOET volgen, maar dat je ze eerder niet kúnt bekijken. Dit werd zo opgebouwd, omdat het programma er juist voor staat dat je het geleerde ook echt in je dagelijkse leven kunt toepassen. Daarom heb je minstens een week nodig om de oefeningen en de tools uit de module diepgaand te ervaren. En dan ben je weer klaar voor die volgende stap. 😉

Opzet traject 'HSP als Kracht'

Heb je al verschillende stappen gezet en wil je nu écht vooruit?

Ben je getriggerd naar meer?

Ben je klaar om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen geluk

en wil je actief aan de slag met jezelf?

Ontdek tijdens dit traject zelf hoe je consistent presteert op een hoog niveau én een vervullend leven kan leiden. Ik gun jou dat je helemaal jezelf mag zijn, zodat je straalt vanuit je innerlijke kracht en geniet van al het moois rondom je. Jij ook?

Jouw investering: 35.000,- euro excl btw

**Spreiding over 6 termijnen is mogelijk, jouw investering is dan
€ 6.500,- p.m. excl. BTW gedurende 6 maanden.

Deelname is ‘by invitation only’ na de EXCLUSIEVE INSPIRATIE SESSIE met Cathy