fbpx

Lijkt het leven je soms tegen te werken?

cathy-008.jpg
20190414-043-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg
xdddddd-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg
xdddddddddddddd-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg
Afgelopen #dapperedinsdag vertelde ik hoe ik me vroeger vaak benadeeld voelde. Dan leek het leven langs alle kanten tegen te zitten.
 
Op een gegeven moment dacht ik zelfs dat ik geboren was voor het ongeluk.
 
Nu weet ik dat er natuurlijk geen grotere onzin bestaat dan dat.
 
Als kind was ik overal snel mee weg. Ik had veel lef en ging er gewoon voor.
 
Toen mijn (zelf)vertrouwen als tiener verdween gelijk sneeuw voor de zon, kwam ik in een neerwaartse spiraal terecht. Ik voelde me slecht, zag overal het negatieve in en trok het vervolgens keer op keer aan.
Herken je het;
 
“Je weet wel dat dit niet voor je werkt, maar je weet niet HOE je er nu uit moet geraken?”
 
Dan is het dus tijd om op introspectie te gaan.
 
Zodra je de onderliggende overtuiging kan ombuigen, verandert de rest als vanzelf mee. Wanneer je met het innerlijk werk aan de slag gaat, voel je je dus beter in je vel én zie je je omgeving stilletjes aan mee veranderen. Dat merk je in je relaties, op je werk en in je resultaten.
 
Hoe zou het voor je zijn als je op voorhand al WEET dat het hoe dan ook goedkomt? Dat je altijd veilig bent en er voor je gezorgd wordt? 
 
Mij geeft het in ieder geval vertrouwen. In plaats van te stressen bij een moeilijke situatie, kan ik het vanuit rust verder aanpakken en dat schept wederom gunstige resultaten.
 
Wil je dit zelf ook kunnen toepassen?
Dan is dit is het uitgelezen moment, want vanaf 1 december 2020 wordt de investering voor het programma ‘HSP als Kracht’ meer dan het dubbel. 
 
Simpelweg omdat het dat waard is.
 
Meer weten hoe je kan starten en wat dit voor jou kan betekenen? Doe me gerust een privéberichtje, dan plannen we een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om samen te kijken of dit het ideale programma is voor jou of niet. 
 
Het doel: jou vanuit innerlijke rust vol laten stralen!

gerelateerde artikelen

Losbreken uit oude patronen

Losbreken uit oude patronen Mensen vragen me wel eens hoe ik mijn shift heb gemaakt. Vooral mensen die me kennen van vroeger zijn benieuwd naar…

Er helemaal mogen zijn

Er helemaal mogen zijn Voelen dat alles goed is. Dat jij er helemaal mag zijn. En dat ook je “lelijke” stukken geaccepteerd worden. Wat zou…

Ongeremd genieten

Ongeremd genieten Ongeremd genietenJa, ik durf te verklaren dat vakantiemodus niet perse de beste modus is. (Gewaagd, I know!) ? Velen van ons verliezen dan…