fbpx

Stress training

Van dagelijkse struggle naar vrijheid.

Makkelijker omgaan met de overload aan emoties.

Wanneer?

Datum

30/04/2020

Hoe lang?

Duratie

60 minuten

Kosten?

Prijs

15 euro

Je herkent hoogsensitiviteit bij jezelf? Wat goed dat je je hier bewust van bent! Dit kan een absolute meerwaarde in jouw leven én dat van anderen betekenen. Een essentiële voorwaarde is wel dat je leert omgaan met de valkuilen waar je als HSP mogelijk tegenaan loopt.

Overheersende gedachten

Stress en angst overheersen momenteel een groot deel van onze gedachten. Zelfs wanneer je even niet met Corona-feiten rond de oren wordt geslingerd, is er een gigantische energieshift aan de gang waar velen van ons last van ervaren. Als HSP voelen we gigantisch veel aan en dat merk je nu ook. Zelf ben ik zeer weinig met het nieuws bezig en toch merk ik zowel lichamelijk als mentaal een hoop ongemakken.

Stiekem sluipen de zorgen er in en daarnaast vindt er energetisch een heuse uplevel plaats die wij sowieso al een stuk intenser gewaarworden dan anderen. Dat zie ik bij mezelf, maar ook bij zowat al mijn klanten. Wat word je dan gewaar? Zelf heb ik de laatste weken veel last van duizeligheid, pijnlijke gewrichten/spieren en mijn lichaam dat oververmoeid is.

cathy-66666-scaled.jpg
heeft u een vraag?

Veel gestelde vragen

Veel voorkomende vragen en de antwoorden.

Je mag een goed uurtje uitrekken voor jezelf. We gaan echt concrete tips aanbieden, zodat je er ook zoveel mogelijk uithaalt.

Het is mijn missie om bewustwording rond hoogsensitiviteit te verhogen, vandaar dat we deze training gratis aanbieden. Je investeert voor deze groeistap enkel jouw kostbare tijd.

Dit is voor jou wanneer je jezelf of een geliefde herkent in de eigenschappen van HSP of in de beschreven valkuilen.

xddd-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1-1.jpg

Ik pas mijn technieken toe

Mentaal merk ik dan weer dat ik sneller gefrustreerd ben en dat mijn keteltje met momenten flink overloopt. 😄 Op zo’n momenten ben je blij dat je een aantal tools ter beschikking hebt om dicht bij jezelf te blijven en je hier niet in te verliezen. De ongemakken zijn daarom niet perse verdwenen, je beweegt er gewoon veel makkelijker doorheen. Je houdt meer energie over en in plaats van vast te zitten in de stress die dat met zich meebrengt, kan je evengoed genieten van de leuke momenten die zich nu kunnen voordoen. Als ik deze technieken nu niet kon toepassen, dan zat het voortdurend te razen in mijn hoofd en kon ik nergens rust vinden. Klinkt dat bekend in de oren? Donderdagavond om 20 u geef ik eenmalig een online training rond stress om je exact deze tools en technieken mee te geven, zodat ook jij de rust en het plezier weer vindt in jezelf. Meld je hier aan voor de training, dan zien wij elkaar donderdag!

Ben je er klaar voor?