fbpx

Je levenskwaliteit is hetgeen je iedere dag met je meedraagt en die hoort simpelweg optimaal te zijn.

Herkenbaar?

Wanneer er langs alle kanten druk op je wordt gelegd, kan dat zwaar doorwegen. Zeker gezien je van nature al de neiging tot perfectionisme hebt en graag alles tot in de puntjes in orde ziet.

Vaak ben je bijzonder streng voor jezelf en haal je jezelf keihard omlaag wanneer er iets niet helemaal loopt zoals je zou willen. Wellicht heb je dan ook geregeld het gevoel dat je de last van de wereld op je schouders draagt.

Merk je dat:

Welkom thuis!

Van top naar flop

Toen ik als kind internationaal op wedstrijd mocht gaan in de paardensport, was dat niet zonder verwachtingen. Nooit leek het goed genoeg. Keer op keer ging de aandacht naar wat ik allemaal verkeerd had gedaan. Na verloop van tijd was mijn volledige zelfbeeld vernietigd en schoot er niets meer van me over.

De nood aan bevestiging werd steeds groter, maar mijn resultaten telkens slechter. Jaren begreep ik niet hoe het kon dat ik iedere keer iets verkeerd leek te doen, waardoor ik geen goeie resultaten meer neer kon zetten. Ik verloor mezelf volledig.

Bevestiging is niet het antwoord

Als tiener en twintiger ging ik de innerlijke pijn verdoven met drank, soft drugs en seks. Ik was mezelf volledig kwijt en wist niet meer hoe ik vrolijk in het leven kon staan. 

Het gevoel van falen en de nood aan goedkeuring overheersten mijn leven. Hoe hard ik mijn best ook deed, het leek nooit goed genoeg te zijn. Keer op keer bleef de bevestiging uit. Ik hield zelf deze vicieuze negatieve cirkel in stand.

Criticus versus Keuze

Ik besefte dat ik mezelf aan het saboteren was en dat ik een keuze had.
Soms is onze innerlijke criticus zo streng, dat we ontzettend hard tegen onszelf kunnen zijn en dat helpt je niet vooruit. Ik weet dat je het perfect in orde wilt hebben en dat je het voor iedereen goed wilt doen, maar weet jij ook wat daar tegenover staat?

Je verliest jezelf volledig als je het spel niet goed speelt.

Er wordt vandaag veel van je verwacht en er is een constante overprikkeling. Je moet snel schakelen en misschien is het niet altijd even makkelijk voor je om daarna terug rust te vinden.

Een brein dat sterk is in creatief denken, heeft ook de uitdaging dat het door de diepe verwerking moeilijk uit te zetten is. Je zit dan voortdurend in je hoofd en lijkt nergens meer op je gemak te zijn. 

Ontspannen lukt steeds moeilijker, waardoor je minder goed herstelt van stressvolle periodes. Dit verlaagt je productiviteit, je energieniveau en de stroom voor nieuwe ideeën. Je voelt je minder goed in je vel en de cirkel wordt in stand wordt gehouden.

De effecten van overload

Sommigen hebben dan het gevoel dat ze enkel aan het werk willen blijven, anderen vluchten in afzondering of juist in feestgedrag en sommigen proberen wel vakantiedagen te nemen, maar dan worden ze ziek, omdat je lichaam in rust eindelijk de kans krijgt om te ontladen en dan lijkt alles er in één keer uit te komen.

In ieder geval is geen van bovenstaande een efficiënte manier om om te gaan met je drukke agenda en de stress die je (wellicht dagelijks) ervaart.

Leer dat creatieve brein bedienen,
zodat het jou gaat dienen.
~Cathy

Je brein trainen, zorgt ervoor dat je de voordelen er optimaal uit kan benutten en toch geniet van een diepe innerlijke rust die je overal met je meedraagt, ook tijdens die stressvolle momenten.

Van binnen naar buiten

De hele reden dat ik dit programma The Royal Treatment aanbiedt, is omdat ik weet wat het is om jezelf te verliezen. Ik herinner me nog heel goed hoe leeg en klein ik me lang gevoeld heb. Hoe succesvol je ook bent, dat gevoel kan enkel van binnenuit aangepast worden. Extern succes zal dat nooit voor je doen.

Ondertussen heb ik met zoveel Vlaamse en Nederlandse artiesten, acteurs, ondernemers en creatieve genieën gewerkt, dat ik precies weet wat je op welk moment nodig hebt om terug tot jezelf te komen.

Wat zou het voor jou doen wanneer je een diep vertrouwen en innerlijke rust ervaart?

Geef jezelf toestemming om vol en ongeremd in het leven te staan!

Opzet The Royal Treatment:

The Royal Treatment is niet voor iedereen. Jaarlijks zijn er maximaal 5 plaatsen beschikbaar voor dit programma.

Ben je niet bereid om verantwoordelijkheid te nemen en wijs je liever met de vinger naar anderen? Dat is prima, alleen blijf je dan de macht uit handen geven en gaat dit programma niets voor je doen.

Dan is The Royal Treatment voor jou!

Mijn nachtrust terugvinden en mijn denken stil krijgen. Dat waren de doelstellingen bij onze samenwerking. Niet geschoten is altijd mis, dus ik ging een 13 weken traject volgen bij Cathy. HSP in de hoogste graad, althans het voelt zo aan. Na 4 trainingen en hard werken, kon ik al slapen. Eigenlijk door simpele tools toe te passen die iedereen kan uitvoeren. Zo kwam ik terug heel kort bij mezelf te staan, zonder afstand te nemen van de anderen. Het gaat er om stappen te durven zetten
en te oefenen.

Plots gaat het van alleen, valt alles in zijn plooi, heb je rust bij jezelf. Ik heb geen moment mijn eigenheid moeten  erliezen. Ik leerde de zaken van een andere kant te bekijken. De juiste gedachten, de positieve benadering. Niet meer mezelf nodeloos verliezen in de zoektocht van het ‘WAAROM’.

NU leven en jou daar goed bij voelen. Terug in je eigen kracht staan met heel veel licht en liefde. Bedankt Cathy. Vaak gebruik ik nog jouw opnames, jouw opmerkingen, jouw tips. Als man is het niet altijd simpel om jezelf zo open op te stellen. Dat je openstaat voor groei en dat je werkt aan vooruitgang is juist de sterke kant van een mens.

Cathy doe zo verder en help nog vele mensen om gelukkig te kunnen leven met hun HSP.

Heel veel liefde en licht,

Rudi

Precies of alles is vanaf nu in een stroomversnelling gekomen. Ik kies er nu echt voor om hier te blijven hangen. En doordat het zo een zalig gevoel is, is het voor mij ook simpel om hier snel naar terug te grijpen als ik even afwijk. Werkt wel verslavend zelfs. Nu lijkt dat simpel, maar dat kon ik een paar maanden geleden niet.

Ik voel me eindelijk terug de Isabelle van 20 jaar geleden. Nu moeilijk te begrijpen dat ik mezelf zo verloren was. Hoe is het mogelijk. Ik hou enorm van de wet van aantrekkingskracht, de manifestatie en creatie. Ben er nog niet lang mee aan de slag, maar heb wel al dingen gemanifesteerd. Zot hoor.

Ik geloof daar echt in. Dus ook dat werkt verslavend. Ik kan niet wachten om hier nog meer op in te zetten.

Ondertussen zouden mijn oefeningen van de ochtend nog iets beter kunnen alsook mijn eetpatroon. Maar ook hier werk ik aan en ik heb geleerd om het te aanvaarden dat het nu ook al ok is. Wat voelt dat goed. Ik kan niet wachten om het traject af te ronden want ben benieuwd wat er nog gaat komen. 

Cathy, jij doet fantastisch werk. Ik hoop dat vele mensen jou ontmoeten om ook deze shift te mogen ervaren.

 
 

Wat mag je verwachten als resultaat van The Royal Treatment?

De investering om gedurende 6 maanden samen te werken in dit traject bedraagt 150.000,- euro excl BTW.

Jarenlang heb ik me bijzonder eenzaam gevoeld. Ondanks een grote entourage had ik het idee dat ik anders was en niet in het plaatje paste. Het succes van de wereld had me toen niet gelukkig gemaakt.

Pas toen ik de bodem van de put had bereikt, ontdekte ik wat ervoor nodig was om vol in mijn kracht te staan en dit ook uit te stralen.

Gelukkig hoef je daar niet op te wachten, want in dit programma leer ook jij hoe je dit kan toepassen om die diepe innerlijke rust te vinden en te genieten van al het moois dat wij het leven noemen.

Let’s talk!

Vraag nu jouw exclusieve inspiratiesessie aan en ontdek of dit iets voor je kan zijn!

Laat ons tijdens een videogesprek geheel vrijblijvend ontdekken of dit voor jou kan passen en of er een match is.

Heb je meer specifieke wensen en noden wat betreft je groeiproces? Er zijn zeker toegevoegde formules op maat mogelijk. Spreek me er gerust over aan tijdens het kennismakingsgesprek.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten en om samen aan de slag te gaan.

Stralende groet,
Cathy Spaas