fbpx

HSP die Ervaring hebben met
Cathy Spaas als Coach

Ervaringen

Ik ben heel blij dat ik de stap heb genomen. Ik zie ook echt mijn groei. Hard werken aan mijn verandering. Verandering is niet gemakkelijk, het geeft weerstand. Zonder jou zou ik deze weg niet kunnen bewandelen. Ik had en heb deze ondersteuning nodig. Zo groei ik naar de beste versie van mezelf. Iedereen heeft daar baat bij. Ik raad het echt aan om de stap te nemen. Doen, zodat je niet meer gevoelig hoeft te zijn voor de invloeden van televisie, andere mensen, films enz.

Ik ben bij jou de opleiding komen doen:
1. vooral omdat ik wist dat je met liefde zou werken en ons sterk zou ondersteunen.
2. ik wou veranderen zo kon het niet verder. Ik moest in mijn kracht komen te staan.

Waar kan je dit beter volgen dan bij iemand die ook hard aan haar zelf heeft moeten werken! Ik ken je mama die mij ook vertelde dat dit iets voor mij was! Ze heeft gelijk hihi! Je bent een knap en sterke persoon. Gewoon als ik aan jou denk voelt al super! Zeker geen spijt dat ik het traject doe! Ik voel dat veranderen niet gemakkelijk is voor mij! Jouw
steun, opdrachten en gedrevenheid geven mij de kracht om te groeien!

Dank je lieverd!

Dit waren voor mij hindernissen en barrières die alle energie en levenslust uit mij wegzogen, dag na dag. Door bewuster in het leven te staan en er geen verhalen rond te maken, sta ik nu krachtiger in het leven. Ik sta nu ‘s morgens vol overgave op om te zien welke leuke, interessante gebeurtenissen en uitdagingen mij weer te wachten staan. Ik veroordeel ze niet langer. Ik laat ze gewoon stromen.

Ik grijp terug de kansen die voor me liggen, ik kan elke dag beter omgaan met de prikkels die overvloedig blijven binnen komen, ik ben me steeds meer bewust van alles wat rond me gebeurt. Ik merk het sneller op, ik kan ermee omgaan, ik geef het een plaats en ik ga door. Ik voel me sterk en krachtig. Ik kan HSP nu echt zien als een gave, een gave om met beide handen tegrijpen en verder te ontwikkelen. Ik creëer nu zelf rust en balans. Ik ga niet op zoek naar geluk, ik kies ervoor om mijn eigen geluk zelf te creëren. Ik voel me gelukkig, met een hoop tools en ervaringen, die Cathy me aanbood om nog meer geluk te creëren. 4 maanden geleden begon ik vol hoop en met goede moed mijn groepstraject bij Cathy. Ik was nieuwsgierig en tegelijk heel angstig voor het onbekende, bang voor nieuwe dingen, bang voor oordelen. Paniek lag om de hoek op de loer. Al heel snel voelde ik me op mijn gemak bij Cathy en in de toffe groep die het universum me toeschoof om dit traject te belopen. Er was begrip, vertrouwen, herkenning en enorm veel steun, elke keer weer wanneer het een moment moeilijk werd of tegen zat. Cathy is een vrouw met zoveel ervaring en enorm veel motivatie om elke dag meer ervaringen op te doen. Met tonnen enthousiasme deelt ze deze ervaringen. Cathy kiest ervoor om niet enkel zelf te groeien, maar ook andere mensen te doen groeien. Een klasse dame met pit, pit van haar kruin tot in haar kleine teen. Het was helemaal geen makkelijk traject, een traject met strompelen, vallen, kruipen en opstaan. Soms even blijven liggen, maar ALTIJD de bal weer oprapen en opnieuw beginnen. Geen excuses meer van het ons nu zo bekende reptielenbrein. Ik heb zo vaak gevochten tegen de spiegel die me voorgehouden werd. En elke keer wanneer dit weer gebeurt, win ik een beetje sneller en word ik een een beetje sterker. Ik ben elke dag een betere versie van mezelf en daar ben ik trots op. Ik heb al een hele weg afgelegd, vele bochten genomen en ik kijk er naar uit om de rest van mijn leven uit te bouwen zoals ik het zelf graag wil. Ik heb inzichten gekregen die ik nooit eerder had. En met die inzichten pak ik door naar een volgend level. Mijn dankbaarheid is enorm, Cathy. Je bent niet enkel onze coach, je bent een voorbeeld. Dikke merci en veel succes met alles wat jij nog gaat verwezenlijken. Je ideeën zijn groots. Dikke pluim

Ik heb een huwelijk achter de rug waarin ik steeds maar voor alles moest zorgen. Ik leek de hele verantwoordelijkheid voor het huishouden, de kinderen en het huis op mijn schouders alleen te dragen. Ik begon mij vragen te stellen; ik kan voor iedereen zorgen maar waarom zorgt er niemand voor mij? Waarom moet ik altijd maar over mijn grenzen gaan? Waarom mijn man niet? Ben ik niet goed genoeg?
Ik zag dat anderen gewoon zichzelf mochten zijn en gelukkig kunnen zijn en zich niet steeds hoefden aan te passen. Ik was die verantwoordelijkheden die ik alleen moest dragen zo beu + dat aanpassen aan iedereen.

Het traject ben ik beginnen volgen omdat ik een relatie had, al verschillende jaren en we spraken erover om samen te wonen. Maar ik had enorme angst om terug in dezelfde situatie te komen als tijdens mijn huwelijk. Ik wilde niet dezelfde fouten maken. Ik kan nu mezelf zijn, mezelf aanvaarden en me niet steeds moeten aanpassen.

Ook leerde ik mijn grenzen te stellen. En dat ik al goed genoeg ben. Nu aanvaard ik mezelf precies zoals ik ben.

Nu aan het einde van het traject kan ik zien, met hoeveel dingen ik tijdens het traject ben bezig geweest en in hoeveel ik al ben gegroeid. Ik ben nog niet helemaal waar ik wil zijn, maar ik zie duidelijk een verandering en de stappen die ik al wel heb gemaakt. Ik ben zelfs gestopt met roken! Die had ik zelf niet eens aan zien komen, en nu ben ik zo trots op mezelf!

Wat eigenlijk het grootste/ belangrijkste is wat ik heb geleerd, zit hem in mijn bewustzijn van hoe mijn gevoeligheid bij me werkt, wanneer het reptielenbrein weer eens de overhand neemt en nu ook in wat ik zoal toe kan passen, om weer bij mezelf te komen. Ik heb het op alle vlakken van mijn leven kunnen integreren en ik zal het voor de rest van mijn leven mee kunnen nemen.

Door het traject heb ik ook gelijkgestemden in mijn directe omgeving ontmoet, of misschien waren deze er eerder al, maar heb ik ze nu ook toe kunnen laten in mijn leven. Ook van mijn mede groepsgenoten heb ik veel geleerd. Ik heb veel (h)erkenning bij ze gevonden, veel van ze geleerd, maar ook een gevoel van samenhorigheid mogen ervaren. Ik ben dankbaar dat ze op mijn pad zijn gekomen en wat ben ik trots op een ieder, die allemaal zoveel vooruitgang hebben geboekt!

Nu terugkijkend op de afgelopen maanden, is het mooi om te zien, wat ik al heb bereikt en ook waar nog groei zit. De last van het HSP, zoals ik in het begin had, is aanzienlijk verbeterd! Ik ervaar het nu als een kracht! Ik zit minder in mijn hoofd en ik leef meer uit mijn hart. Ik zit beter in mijn vel. Ik voel me meer in rust en balans met mezelf en ik heb vaak meer energie over aan het einde van de dag. Ik leef mijn leven naar mijn eigen voorwaarden en ik heb de bevestiging van anderen daar niet meer specifiek voor nodig. Al blijft het uiteraard fijn, wanneer anderen me een compliment geven en inspiratie halen uit het voorbeeld dat ik geef: Stel jezelf als prioriteit! Ik ben bijzonder dankbaar voor wat ik heb bereikt en blij dat ik je heb ontmoet en dat ik de stap voor mezelf heb durven zetten.

Ook wil ik jou bedanken voor de keuze die jij hebt gemaakt, om anderen te helpen. Je gaat hier nog veel mensen mee bereiken! Ik vind het inspirerend, dat ook jij je kwetsbaarheid durft te laten zien en dat ik jouw persoonlijke groei nu ook zelf mee heb mogen maken. Ik vind je een goede coach, die eerlijk en oprecht is. Ik zou zeker nog met je in contact willen blijven, al is het alleen maar om nog meer van je te mogen leren.

Alle goeds, geluk en liefde gewenst voor je toekomst!

De leraar die in de schaduw van zijn tempel wandelt te midden zijn er leerlingen, geeft niet van zijn wijsheid, maar veeleer van zijn geloof en zijn liefde. Zo hij inderdaad wijs is, nodigt hij je niet uit het huis van zijn wijsheid binnen te treden, maar leidt hij je naar de drempel van je eigen geest”.

(Kahlil Gibran, 1927)

Haar presentatie was een feest van herkenning en erkenning, iets waar ik al jarenlang naar op zoek was. Niet lang getreuzeld en direct een
persoonlijk traject aangegaan. Voor dit traject heeft Cathy alle tijd genomen en we hadden pakweg om de twee tot drie weken contact zodat er voldoende tijd was om te overdenken en te reflecteren op de aangeboden leer- en oefenstof.

Cathy heeft daarbij getoond dat ze beschikt over een bijzondere combinatie van iemand in zijn waarde laten, maar toch tot de kern door te dringen. Voor mij was dat een duidelijke wake-up call.

Als hoogesensitieve, hoogebegaafde beelddenker vallen de puzzelstukjes eindelijk op zijn plaats. In eerste instantie ben ik dit traject puur op persoonlijke titel aangegaan, maar ik ben ervan overtuigd dat dit mij heeft gesterkt in mijn eigen praktijk. Wellicht dat ik ooit nog eens mijn praktijk met Cathy mag verbinden.

Cathy, top!

Wat ben ik blij dat ik dat wel gedaan heb! Met jouw hulp heb ik mezelf beter leren kennen, heb ik leren stilstaan bij de dingen die belangrijk zijn en vooral leren luisteren naar wat ik nodig heb. Dat was een van de belangrijkste stappen in het aanvaarden van mezelf. Ik ben zo dankbaar dat jij mij hierbij geholpen hebt. Je bent een prachtig persoon en ik wens je het allerbeste toe.

Liefs, Steffi

Waarom ben ik zo.. Waarom gedraag ik me zo.. Waarom lukt het me niet.. Waarom voel ik me zo.. Ik kan het niet.. Deze lijst was oneindig. De belangrijkste vooruitgang die ik tot nu toe gemaakt heb, is dat er opnieuw rust kan zijn in mijn hoofd, ik heb terug vat op mijn gedachten en mijn emoties, ik begrijp mezelf beter, ik snap waarom ik reageer op bepaalde manieren, ik snap waarom sommige dingen moeilijker zijn dan anderen. Ik ben bewust.

En dit maakt voor mij echt al een wereld van verschil. Ik heb terug rust en vertrouwen gevonden. Hoge verwachtingen die ik van mezelf had heb ik kunnen loslaten. Er is ruimte gekomen en dat is voor mij een geweldige vooruitgang. De video’s en het huiswerk bieden de houvast die ik nodig heb om consequent door te zetten. Ook de optie om de video’s opnieuw te kunnen bekijken wanneer het nodig is, is een groot pluspunt voor mij.

De onderwerpen en denkoefeningen komen precies op de juiste momenten, ook jouw feedback tijdens de calls is steeds net datgene wat nodig is om weer een stapje verder te gaan. Ik word altijd net genoeg uitgedaagd om weer een stukje verder uit die comfortzone te stappen. Op mijn eigen tempo. Het merendeel van de oefeningen en de tools heb ik ondertussen geïntegreerd in mijn dagelijkse leven, omdat ze werken.

Kortom, ik voel dat er veel verandering is en vooral dat ik op de juiste weg zit!

dddd
Door de video’s en de vele oefeningen van het groepstraject dagelijks te integreren, ervaar ik het leven weer als licht! Ik ben rustig en heb geleerd om te gaan met de vele prikkels. De aanwezigheid van Cathy betekent zo veel! Ze biedt de steun, het luisterend oor, tips op ieder moeilijk moment, gepaste feedback…. Ik voelde me nooit alleen. We waren sámen op het pad van groei! Bedankt lieve Cathy voor wie je bent en wat je doet!! Dankzij jou LEEF ik weer!

Als artiest wou ik de wereld in. Maar ik kon mijn passie niet volbrengen. Ik kreeg teveel tegenslagen op mijn bord om te verwerken. Het afgeven van mijn grootvader vorig jaar viel me daarbij zwaar. Het deed pijn om mijn soulmate, mijne petere, te laten doorreizen. Het werd teveel.Hierna volgde een jaar sabbat, waarbij ik mijn partner ben gaan helpen. Tot het punt dat ik me volledig had weggegeven. En niets is toeval. Het valt naar je toe via sociale media. Cathy Spaas mogen ontdekken. Met weken ervoor nog huilbuien dat er iets moest veranderen in mijn leven. Het heeft dan wel enkele dagen geduurd vooralleer ik belde naar Cathy om info te winnen. Dat telefoongesprek -met de juiste toets en krachtige zinnen- heeft mij de drempel doen opstijgen. Zo startte mijn coachingtraject rond de kerstperiode in 2017.

 

Dankbaar dit te mogen delen. Mijn reacties naar de mensen rondom me komen nu veel meer vanuit rust. De manier waarop ik gebeurtenissen nu kan balanceren, is prachtig om te ervaren. En week per week ontdek ik mijn passie terug in dit leven. Mijn ART en muziek. Mensen doen verwonderen en bewonderen. Ik kan eindelijk de taal van mijn H-ART laten spreken.

 

Ik merk dat alles aan bod komt in dit traject. Tot op het bot, super en mooi gebracht, heel rustig en sereen door Cathy, mijn coach. Dankzij de opdrachten boek ik ook effectief week bij week succes. Mijn ziel jubelt van geluk. Dit innerlijke werk heeft me aangesterkt. En hierdoor vertoef ik in een ontspannen sfeer.

 

Waar ik mij vroeger boos om maakte door de gevolgen van het verleden (hsp), kan ik nu relativeren en de dingen plaatsen. Ik kan mezelf oprecht bewonderen voor deze vooruitgang. En ja, het leven is een heel stuk mooier nu, op deze aardige korst.

 

Het leven liep dus niet zoals ik het had verwacht

Ik verloor mezelf. Ik leefde andermans leven. Zoals het mij geleerd was. Dus ging ik op zoek naar mezelf. Want het plaatje klopte niet meer. Ik slaagde er maar niet in om mijn roeping te vinden. Waar was die energieke, fantasierijke, levenslustige en kleurrijke man naartoe? Vandaar dit coachingtraject.

 

Nu vertel ik verhalen met mijn klanken via de ‘sound healing’. Ik neem weer inspiratie op met

penseel, kleur en doek. Mijn schilderijen, sounds en gedichten zijn een spiegel voor de toeschouwer. Heerlijk om dit te delen. Collega’s nemen me terug mee. Exposities bewegen weer. Verkoopstentoonstellingen krijgen vorm. En ga zo maar verder.

Ik heb nu een hele andere kijk op mijn leven. Een vernieuwing in mezelf. Oude informatie

overschrijven met nieuwe is hierbij goed gelukt. Dank u, Cathy Spaas. Ik geloof in positieve

schoonheid. Ook in kwetsbare of angstige tijden. Ik geloof in 1 + 1 = 11. Eén zijn met je innerlijke mooie zelf.

 

Wees blij, al weet je niet waarom. Heb de moed en kracht dat het er is. Zinvol doorgaan en je doel aanpakken. Dit traject is een echte aanrader om je pad vorm te geven. Ik heb hierdoor liefde in mijn bedrijf kunnen zetten. Ik sluit rustig af met dit citaat: ‘Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk overal.’

Tot altijd

10 jaar heb ik gezocht naar antwoorden, maar die vond ik niet. Doordat ik Cathy Spaas HSP coach heb ontmoet, is er een hele nieuwe wereld voor mij open gegaan.

Eindelijk wist ik wie ik was en dat ik een bijzondere gave heb en dit in een kracht kon omzetten.

Voelde me vroeger vaak onzeker door drukke plaatsen en nieuwe omgevingen. Ik heb dit vaak vermeden omdat ik anders overprikkeld geraakte. Ik besefte wel na jaren van dit mee te maken dat ik de emoties van anderen overnam, en dat dit niet van mij was. Ik wou dit niet meer.

Nu sta ik er voor open om bij mezelf te blijven, om rust en balans te voelen en om de zelfzekere vrouw te zijn die er altijd al in me zat. Ik ben nog niet zo lang bezig met dit traject, maar ik merk dat ik al op veel vlakken gegroeid ben. Zoals niet meer zo veel meer overnemen van anderen en door meer bij mezelf te blijven.

Groetjes

Je geeft ruimte voor inzichten en geeft het duwtje in de rug wat je nodig hebt om het leven met beide handen en heel je hart te omarmen.Levenslust en eigen verantwoordelijkheid gaan bij haar hand in hand. Ik ben mezelf nog iedere dag dankbaar dat we samen op weg zijn gegaan naar de heerlijke wereld die HSP ons kan brengen. 

Cathy neemt gevoeligheid serieus. Ze gaf me tools en dat duwtje in de rug om van HSP mijn kracht te maken.

Mijn nachtrust terugvinden en mijn denken stil krijgen. Dat waren de doelstellingen bij onze samenwerking. Niet geschoten is altijd mis, dus ik ging een 13 weken traject volgen bij Cathy. HSP in de hoogste graad, althans het voelt zo aan. Na 4 trainingen en hard werken, kon ik al slapen. Eigenlijk door simpele tools toe te passen die iedereen kan uitvoeren. Zo kwam ik terug heel kort bij mezelf te staan, zonder afstand te nemen van de anderen. Het gaat er om stappen te durven zetten
en te oefenen.

Plots gaat het van alleen, valt alles in zijn plooi, heb je rust bij jezelf. Ik heb geen moment mijn eigenheid moeten  erliezen. Ik leerde de zaken van een andere kant te bekijken. De juiste gedachten, de positieve benadering. Niet meer mezelf nodeloos verliezen in de zoektocht van het ‘WAAROM’.

NU leven en jou daar goed bij voelen. Terug in je eigen kracht staan met heel veel licht en liefde. Bedankt Cathy. Vaak gebruik ik nog jouw opnames, jouw opmerkingen, jouw tips. Als man is het niet altijd simpel om jezelf zo open op te stellen. Dat je openstaat voor groei en dat je werkt aan vooruitgang is juist de sterke kant van een mens.

Cathy doe zo verder en help nog vele mensen om gelukkig te kunnen leven met hun HSP.

Heel veel liefde en licht,

Rudi

Precies of alles is vanaf nu in een stroomversnelling gekomen. Ik kies er nu echt voor om hier te blijven hangen. En doordat het zo een zalig gevoel is, is het voor mij ook simpel om hier snel naar terug te grijpen als ik even afwijk. Werkt wel verslavend zelfs. Nu lijkt dat simpel, maar dat kon ik paar maanden geleden niet.

Ik voel me eindelijk terug de Isabelle van 20j geleden. Nu moeilijk te begrijpen dat ik mezelf zo verloren was. Hoe is het mogelijk. Ik hou enorm van de wet vd aantrekkingskracht, de manifestatie en creatie. Ben er nog niet lang mee aan de slag, maar heb wel al dingen gemanifesteerd. Zot hoor.

Ik geloof daar echt in. Dus ook dat werkt verslavend. Dus kan niet wachten om hier nog meer op in te zetten.

Ondertussen zouden mijn oefeningen van de ochtend nog iets beter kunnen alsook mijn eetpatroon. Maar ook hier werk ik aan en ik heb geleerd om het te aanvaarden dat het nu ook al ok is. Wat voeltdat goed. Ik kan niet wachten om het traject af te ronden want ben benieuwd wat er nog gaat komen. 

Cathy, jij doet fantastisch werk. Ik hoop dat vele mensen jou ontmoeten om ook deze shift te mogen ervaren.

 
 

Ik leerde een duidelijke visie te ontwikkelen en stap voor stap nieuwe dingen te integreren. Dingen die IK koos en IK deed. Ik begon me krachtiger te voelen en het werd me duidelijk dat ik het roer in handen had. Ik moest geen grootste dingen veranderen… Door kleine dingetjes te doen voor mezelf kreeg ik meer veerkracht, geduld, passie, … maar vooral veel liefde… voor mezelf!

Met deze kracht kreeg ik meer energie, een meer relaxte band met mijn kinderen, terug verbinding met mijn man. Cathy reikte me tools aan die werkten. Maar naast dit kon ze zo tussen de regels het belangrijke eruit halen waar we elke keer samen aan werkten en zoveel moois creëerden.

Mijn gedachtegang en kracht nu is totaal anders dan enkele maanden geleden. Ik kan echt iedereen aanraden om van jezelf te leren houden. Want vanuit die verbinding komt een enorme kracht waarmee je ALLES met een Kickass Flair aankan.

 

Zoals bv. ‘Ik ben niet goed genoeg.’ of ‘Ik ben het niet waard.’ Het klinkt als een cliché, maar toch had ik dit als waarheid aangenomen. Puur omdat er altijd mensen waren die het beter wisten en konden dan mij (wat niks wilt zeggen over mijn eigen kunnen, maar zo spiegelde ik dat). En omdat ik niet openstond voor méér, bleef ik uit angst liever in deze gekende slechte gewoontes zitten.

Een voorgaand groepstraject bij een andere coach had me reeds veel inzichten verschaft, maar er was nog teveel ruimte waar ik me kon verstoppen. Want er is gewoon geen tijd om iedereen in een groep dezelfde diepgaande aandacht te geven, toch zeker als de persoon in kwestie zichzelf ook nog eens bewust uit de schijnwerpers zet en tot de laatste wacht met spreken wanneer er vaak weinig tot geen tijd meer is.

Daarom koos ik voor het één-op-één traject bij Cathy. Hier was geen ruimte om me te verstoppen. En ik begon textbook gewijs aan het traject: vol goede moed en waarachtig reeds een paar veranderingen. Maar toen kickte mijn reptielenbrein in overdrive, of zoals het elders wordt genoemd ‘mijn kleuterbrein’ dat het liefst bij het oude vertrouwde wil blijven, hoe slecht dit ook mag zijn. Nukkig, gillend en schreeuwend om aandacht als het niet krijgt wat het wil. Ik herviel. Hard… Ik zette me resoluut af tegen verandering.

Hoewel ik zei dat ik vooruit wilde, deed ik het werk niet met overtuiging en gebeurde er dus niks. Ofja, niks in mijn ogen, want er was wel degelijk vooruitgang. En gelukkig wees Cathy me daar ook keer op keer op. Zij was blij in mijn plaats en dat vonkje sprong over op mij. Zij bleef bij mij en in mij geloven, waardoor ik ook terug in mezelf begon te geloven.

Ondertussen zijn mijn 13 sessies achter de rug. Ik ben er nog niet, maar ik sta veel steviger, blijer, met meer energie en veerkracht in het leven. En ik heb tools die me daadwerkelijk helpen en die ik nu ook toepas! Mijn reptielenbrein is er zeker nog, maar ik heb het beter leren relativeren. En als ik merk dat ik toch weer de bal zou verliezen en misslaan, dan weet ik dat gewoon een nieuwe stretch kan doen bij haar en ook dat geeft rust en vertrouwen.

Dus, of je nu vast zit op/met je werk, of dat je persoonlijk niet zo stevig staat als je zou willen. En ook al ken je alle kneepjes van het vak of de theorie al, als je ze niet toepast, heb je er niets aan. Cathy zoekt samen met jou naar manieren om toe te passen waar je nu nog weerstand bij voelt. Ze helpt je op een zachte, doch strenge manier om door je weerstanden heen te gaan. Want weerstand is leren. En ze begrijpt je met maar een half woord, gewoon omdat ze er zelf is geweest, in die positie. Dus waag de sprong! Succes!!

testimoniall

Je bent dus niet alleen!

Deze gedreven HSP’s worstelden ook met de valkuilen
en vandaag stralen ze vanuit hun eigen kracht.