fbpx

Share 2 care Friday: Werkgeluk bij HSP

Daarover ga ik in gesprek met Katrin Van de Water, Businesscoach bij Passion for Business tijdens deze #Share2Care Friday.

Katrin heeft in 2013 de baan vrijgemaakt toen ze als één van de eersten vanuit haar eigen ervaring schreef over hoogsensitiviteit. Recent was er een interview met haar te lezen in Feeling over dit onderwerp.

Ze is oprichtster van het bedrijf Passion for Work, wat ze in 2019 verkocht. Duizenden mensen klopten daar aan voor loopbaanbegeleiding, op zoek naar meer geluk op het werk. Velen van hen bleken hoogsensitief, maar wisten het zelf niet…

Mét de beste tips van Katrin én een super leuke oefening die je zelf kan toepassen aan het einde. Bekijk de video hier 👇 voor het hele verhaal.

gerelateerde artikelen

Herontdek jouw werkplezier

Dat het leven te kort is, beseffen we ons allemaal… Dat we iedere dag moeten genieten alsof het onze laatste is… niet zo zeer. Daar bedoel…

HSP; van vloek naar zegen

Tijdens deze #dapperedinsdag ga ik met de billen bloot en deel ik mijn eigen verhaal. Ik vertel je hier hoe ik van* super onzeker* constant…

Ongeremd genieten

Ongeremd genieten Ongeremd genietenJa, ik durf te verklaren dat vakantiemodus niet perse de beste modus is. (Gewaagd, I know!) ? Velen van ons verliezen dan…